Wednesday, 3 February 2016

6 Sebab Mesti Pilih NutriFeron

Teks: Nurul Aini Mohd Noor

Bismillah wa alhamdulillah..


Sementara bulan promosi Nutriferon Shaklee ni, jom berkenalan dengan  NutriFeron. Orang kata kalau tak kenal, susah nak suka.

Jom ambil tahu kenapa kena tukar daripada paracetamol kepada NutriFeron.

6 Sebab Perlu Bertukar kepada NutriFeron:1. Terbukti daripada empat Kajian Klinikal ke atas manusia
  • Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.

2. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi
  • Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.


3. Dicipta oleh individu yang menemui Interferon
  • Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.

4. Rumusan Berpaten Yang Eksklusif
  • NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai atau farmasi. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee. Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

5. 40 tahun kajian
  • Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan. Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.

6. Sejak NutriFeron™ dibangunkan, beberapa kajian klinikal manusia telah mendokumenkan keberkesanannya
  • Kajian ini, yang telah disiarkan dalam jurnal perubatan, seperti Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology and Therapy, dan Journal of Alternative and Complimentary Medicine,, mengetengahkan pelbagai faedah yang berkaitan dengan NutriFeron ™.

Berbaloi kan bertukar kepada yang lebih selamat dan tidak membahayakan kesihatan.

Dapatkan NutriFeron untuk anda dan keluarga sekarang.

Salam sayang,

Nurul Aini || 013-720 0029
Sahabat Shaklee Anda, 1103786

No comments: