Tuesday, 24 February 2015

Jom Riadah!~

Teks: Nurul Aini Mohd Noor

Bismillah wa alhamdulillah.. 

Buat apa petang ni?


Dapat balik kerja awal boleh pergi exercise sekejap. Tak lama pun. 30 ke 45 minit pun cukup. Ikut la, nak pergi gym (gymnasium) ke nak pergi tasik ke, nak pergi swimming, tak pun main badminton.

Cop!! Meh nak bagi tips~

Kalau takut letih dan ngantuk lepas exercise, boleh cuba bancuh Cinch Tea & Performance Drink, campur kedua-duanya sekali. 


Memang superb & awesome!~

Pengalaman sendiri. Hari tu masa cuti CNY saya pergi gym sebelah pagi. Sebelum tu saya dah minum Cinch Tea + PD ni. Balik dari gym, terus jumpa client, kemudiannya pergi beli barang untuk mak dan ayah, kemas rumah, packing barang, ambil kakak, ziarah kawan dan terus balik Kluang. Kami sampai Kluang pukul 2 pagi lebih kurang.

Memang terbaiklah. Alhamdulillah Allah permudahkan semua urusan.


Agak-agak nak cuba meh whatsapp saya ye.

Salam sayang,

Nurul Aini || 013-720 0029
Sahabat Shaklee anda, 1103786

* Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan merawat, mencegah, men'diagnose' apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

No comments: